Logipix rendszer


A Logipix rendszer bemutatása

Ezúton szeretnénk bemutatni a Logipix Kft-t, mely Európa és Magyarország egyik leginnovatívabb biztonsági eszközök fejlesztője és gyártója. A világban számos sikeres projektet tudhat a háta mögött, köszönhetően a piacvezető megoldásainak. A cég fő profilja nagyfelbontású IP alapú video megfigyelő rendszerek gyártása a legmodernebb IT technológiai újítások figyelembe vételével. A Logipix forradalmian új megoldásai új minőséget hoztak a videó megfigyelő és térfigyelő rendszerek piacára, melyeket a stadionok nézőtéri megfigyelésére, forgalom megfigyelésre, valamint köztéri megfigyeléseknél alkalmaznak. Mérföldkőnek számít az IP kamerák, hálózati videó rögzítők (NVR) és a Control Center szoftver kohéziója, melyek együttműködése biztosítja a megbízható működést a teljes videó megfigyelő rendszerben. A rendszerek a felhasználói igényeknek megfelelően skálázhatóak és tovább bővíthetőek a felmerülő későbbi igények esetén.

A Logipix rendszer további előnye, hogy a rendszer teljesen homogén, így a hálózati videó rögzítővel és a szoftvercsomaggal minden funkció elérhető.

A Logipix multi-megapixeles megfigyelő rendszer az akár 20 megapixeles Logipix kamerák segítségével 30x nagyobb felbontású képeket szolgáltat, mint az analóg rendszerek. A rögzített képek a nagy kapacitású Logipix Hálózati Videorögzítőn (LNVR) kerülnek tárolásra. Az Épületfelügyeleti szoftver hatékony hálózatkezelést biztosít – még kis sávszélesség esetén is – a skálázható JPEG2000 tömörítési eljárásnak és a LogiZoom funkció segítségével. A telepítés költségeit csökkenti a beépített LPoe tápegység és az LPoe repeater, amely a normál CAT5 kábelt 300 méterig teszi használhatóvá.